DAB adapter – En god investering

scansonic-d100DAB adapter til dit hifi system eller din radio
Eksperter forudser at den almindelige FM radio vil dø, og det er allerede vedtaget, at hvis der er 50% eller mere, der lytter til deres radio via DAB signalet i år 2018, så vil de lukke for FM signalet i år 2019. Hvilket betyder at en hel masse radioer vil blive ubrugelige, medmindre at der er mulighed for at tilslutte en DAB adapter. Man kan allerede nu få en del forskellige adaptere til sin radio, men det vil nok være en god ide, allerede nu at tage højde for det, når man køber sin næste radio, enten ved at købe en DAB radio eller ved at købe en radio man kan slutte en DAB adapter til.

Især hvis du er ved købe ny bil, vil det være godt lige at undersøge det, inden man skriver under. Da de fleste biler bliver kan holde i lang tid, og derfor stadig vil være i brug i år 2019, hvor der sandsynligvis bliver lukket for FM signalet. Og er det muligt
Alpine 245 KAE225DADAB adapter til bilradio
at få byttet den almindelige bilradio ud med en DAB autoradio, hvorfor så ikke slå til med det samme, og få det ordnet, inden det bliver et problem. Vi har testet en del DAB adaptere her på siden, og vi synes at et par stykker af dem, lever op til vores krav, som f.eks design, pris og enkelhed. Vi har givet dem karakter ligesom DAB radioerne, i form af stjerner under produkterne.

tivizen

DAB adapter til Iphone, Ipod eller Ipad
Du kan både finde DAB adapter til din Iphone/Ipad/Ipod, til din bilradio og til din radio eller hifi system. Har du en DAB adapter til f.eks din Iphone, behøver du ikke at være på nettet for at høre radio, så kan du modtage DAB signalet igennem din DAB adapter, og den adapter vi anbefaler kan sagtens være i din lomme. De fleste DAB adaptere giver dig også en del nye funktioner, når du tilslutter dem. DAB signalet rummer mange flere muligheder end FM signalet, og der bliver bl.a altid sendt navn på sang og kunster med i signalet. De fleste vil kunne regne ud, at hvis FM signalet bliver lukket i 2019, så vil der komme et stort pres på DAB radio markedet, hvilket vil kunne få priserne til at stige kraftigt. Det vil helt sikkert også berøre prisen på en DAB adapter, og derfor vil det være en fornuftigt investering, at sikre sig en i god tid.

1 Kommentar på "DAB adapter – En god investering"

  1. Jeg er ikke specielt tilhænger af DAB+ i forhold til FM. Men køber du ny bil her i 2017, så forlang at bilradioen er med DAB+, hvis du ikke gør det, vil du fortryde det senere.

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*