Billig DAB radio

Står du og er på udkig efter en billig radio? Så er du helt sikkert kommet til det rette sted. Se listen herunder med de billigste og bedste DAB radioer der findes på markedet i dag. Vi har kigget på de forskellige funktioner, muligheder og selvfølgelig prisen, på alle de DAB radioer vi har testet.

En DAB radio kan købes i flere farver og størrelser samt i forskellige prisklasser, hvor nogle har flere features og muligheder end andre. Du skal dog som minimum nok regne med en pris på 300-500 kroner, men nogle DAB radioer af særlige producenter, kan hurtigt koste flere tusinde kroner. I hovedtræk kan de nogenlunde det samme uanset om de er billige eller dyre, men oftest har de dyrere af slagsen nogle ekstra muligheder og bedre lydoplevelse. I mange tilfælde dækker en billig radio de flestes behov.

 IRC – DAB+/Fm-radio – Canvas (Fåes både i sort og hvid)
Denne chikke radio fra IRC kunne man oplagt kalde for dab-radioernes lille sorte. Canvas er med sine 18,2 x 11,2 x 6 centimeter et bud på en minimal dabradioløsning for de, som sætter pris på elegant design, god lyd og høj fleksibilitet.

Radioen er oplagt at bringe med sig rundt i hjemmet i kraft af sin minimale størrelse, og den kan naturligvis også tages med på stranden eller i haven.

Radioen er super nem at bruge – den har både forudindstillede stationer og automatisk søgefunktion. Dens display er avanceret med rulletekster og justerbar bagbelysning. Højtalernes styrke er  på 1W og 4 ohm.

Canvas har indgang til høreteledoner, dens front er lavet af metal og sammen med med den kommer en teleskopisk antenne.
Med radioen følger en strømforsyning. Batterier medfølger ikke.

til butik

til butik

 

 

 

 

Testvinder

IRC 1240DABBLK

IRC 1240DABBLK9

Ftestvinderlot og billig DAB radio til en god pris, som spiller rigtig godt i forhold til prisen. Den har AUX indgang, teleskopantenne der kan drejes 360 grader, og mulighed for 20 faste kanaler. Du kan tilslutte hovedtelefoner, og det knivskarpe display gør, at du aldrig er i tvivl om hvad der står. Det flotte design, passer ind i stort set alle hjem. Den kan også bruges som clockradio, med mulighed for 2 forskellige alarmtidspunkter, og andre clockradio funktioner. Kan modtage DAB, DAB+ og FM radio.

Bedømmelse:4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)

til butik

 

HONEYBEE II – DAB+/FM-radio – International Receiver Company

HONEYBEE2_roedvinfarve

Flot og god DAB radio til en billig pris. Denne radio er efterfølgeren til den populære Honeybee serie. Denne nye udgave har forbedret lyd. Den er samtidig testvinder i kategorien for billige DAB radioer. Den har AUX indgang og en teleskopantenne, som kan dreje 360 grader. Du kan tilslutte hovedtelefoner via hovedtelefonstikket på bagsiden af radioen. Det spændende design fåes i hele 10 forskellige farver, så der er noget for enhver smag. Radioens minimalistiske design gør den velegnet til fx køkkenet, badeværelset, soveværelset eller hjemme kontoret. Kan modtage DAB, DAB+ og FM radio.

Bedømmelse:4 out of 5 stars (4 / 5)

 

Philips AE5250

Philips AE5250

Enkel og billig DAB radio fra Phillips. Den har et simpelt,  funktionelt og lækkert design, som gør at den er utrolig nem at betjene. Kan køre på alm. strøm og batterier.  Den giver dig en krystalklar lyd og en hurtig scanning af de forskellige radiokanaler. Der er mulighed for at forudindstille kanaler på den og den kan modtage DAB+

 

 

Bedømmelse:3.5 out of 5 stars (3,5 / 5)

Sangean DPR 69

Sangean DPR 69

Smart og billig DAB radio med klassiks “mini-disk” design, i en mat sort farve. Den kan både køre på alm. strøm og batterier, og har mulighed for 10 faste kanaler. Du kan tilslutte hovedtelefoner, og du kan låse tastaturet efter behov. Du går ikke galt i byen med DPR 69 fra Sangean.

 

 

Bedømmelse:4 out of 5 stars (4 / 5)

Pure One Mini Serie II DAB

Pure One Mini Serie II DAB

Denne mobile digital radio er utrolig handy, og har en god lyd, på trods af sin størrelse.
Hvis du f.eks er meget på farten, rejser meget eller er meget udendørs. så er Pure One Mini Series II et rigtig godt valg for dig.
Der kan tilkøbes en ChargePAK B1 som giver dig flere timers ekstra spilletid, så du ikke behøver at spekulere på, om den løber tør for strøm.
Den er nem at betjene, og har mulighed for at du kan tilslutte hovedtelefoner, Mp3 afspiller/Ipod, 16 faste stationer og der er USB port til at opdatere radioen med. Kan fås i hvid eller sort farve.

 

Bedømmelse:3.5 out of 5 stars (3,5 / 5)

Dual Dab 4

Dual Dab 4

Digital lommeradio med LCD display og mulighed for at køre på alm. batterier, hvis du skal have den med dig. Du kan gemme 10 kanaler og den er nem at betjene. Den giver en skarp gengivelse af lyden og har gode modtageregenskaber. Kan modtage DAB, DAB+ og VHF radio.

 

 

Bedømmelse:3.5 out of 5 stars (3,5 / 5)

 

Denver DAB 45 Plus

 

denver dab 45plusHer får du en ganske udmærket, lille og billig DAB radio fra Denver. Der er mulighed for alarm, AUX indgang til f.eks din Mp3 afspiller, gemme dine favorit kanaler og tilslutte hovedtelefoner. Den er lavet med teleskopantenne, og den kan udover at køre på alm. strøm også køre på batterier. Kan modtage DAB, DAB+ og FM radio.

Bedømmelse:3.5 out of 5 stars (3,5 / 5)

 

 

Hvor kan man købe en billig DAB radio?

Der er rigtig mange forskellige steder, man kan købe en billig DAB radio, både på internettet, men også i forskellige forretninger rundt om i landet. Først og fremmest vil vi starte med at anbefale man køber en online, der er simpelthen flest penge at spare på en radio, hvis man køber den på en webshop. Tit kan det også bedst betale sig, at købe en på forhandlerens hjemmeside fremfor deres fysiske forretning. Ofte er produkter mellem 100-500 kr. billigere end i forretningen!

Hvorfor købe Dab+ Radio online?

Mange produkter kan i dag købes med stor besparelse over internettet. Det er bestemt ikke anderledes med en DAB radio, da vi sammenlignede priserne, fra diverse webshops kontra fysiske forretninger, var der en prisforskel på helt op til 500,- kr. Grunden til at man spare penge ved at købe online, er at forretningerne selv sparer en masse penge, som f.eks husleje og personale der skulle betjene dig, og mange andre udgifter. Desuden er priserne online lettere at sammenligne for kunden, og derfor er muligheden for at finde, en god og billig DAB radio på nettet meget stor, især hvis man ved hvad man skal gå efter.