DAB radio med CD afspiller

Opfindelsen af CD afspilleren var en af de vigtigste begivenheder, indenfor lyd og billede branchen i nyere tid. Lige pludselig fyldte ens musiksamling kun det halve og var meget mere praktisk. Det gjorde også at lydkvaliteten blev markant forbedret og at det var nemt at tage sin favoritmusik med sig rundt, til f,eks venner og fester. Eller hvis man lyttede til musik på farten, så kunne man bruger en bærbar CD afspiller.

Testvinder

Pioneer X-SMC02D DAB+ Radio, Bluetooth og CD

Tivoli AudioEn flot DAB radio med Bluetooth og CD afspiller i lækkert design som passer ind i de fleste hjem. Den har en lækker lyd og Bluetooth giver dig mulighed for at streame musik. Der er USB og medfølgende standardantenne.testvinder

Anlægget kan nemt hænges op på væggen. Kan fås i hvid og sort og den kan modtage DAB, DAB+ og FM radio.

Bedømmelse:4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)til butik

 

Tivoli Audio Music System + med DAB+ og cd-afspiller fra Pioneer

Pioneer Tivoli CD/DAB+

Smart Tivoli Audio Music System med DAB+ radio og CD afspiller fra Pioneer, som du kan tilslutte bluetooth for trådløs streaming. Den LCD-skærm og AUX indgang.  Du skal ikke lade dig narre af den lille størrelse, lyden der kommer ud af er imponerende. Kan modtage DAB+ og FM radio og fås i farverne hvid, sort eller træ.

Bedømmelse:4 out of 5 stars (4 / 5)

til butik

 

Pure Chronos CD Series II

Pure Chronos CD Series II

Smart lille DAB radio med CD afspiller. Den giver en fantastisk lyd i forhold til størrelsen, med de specielt optimerede stereohøjtalere og en super digital forstærker. Displayet tilpasser automatisk lysstyrken, alt efter hvor meget lys der er i nærheden. Du kan tilslutte Ipod/Mp3 afspiller og hovedtelefoner nemt, og der er en PowerPort som giver strøm til dit USB tilbehør. Der er et dejligt stort ur, som du også kan bruge som vækkeur med snooze funktion, eller til at falde i søvn med musikken kørende, hvor den automatisk slukker til den tid du har indstillet. Der kan gemmes 30 faste kanaler på den og den kan modtage DAB, DAB+ og FM radio med RDS. Fjernbetjening medfølger.

Bedømmelse:4 out of 5 stars (4 / 5)

 

Dual DAB-P 100

Dual DAB-P 100

Bærbar DAB radio med CD afspiller fra DUAL. CD afspilleren kan læse CD'er i Mp3 format og du har alle de almindelige funktioner fra en CD afspiller som programmering, repeat og random. Flot display med baggrundsbelysning. Den kan også læse din USB nøgle med Mp3 musik og du kan tilslutte andre lydenheder via 3,5 mm indgangen. Du kan tage den med dig og afspille musik overalt ved hjælp af batterier. Stereohøjtalerne giver dig en rigtig god lyd. Der er mulighed for faste kanaler og den kan modtage DAB, DAB+ og FM radio med RDS.

Bedømmelse:4 out of 5 stars (4 / 5)

Sony CMT-BT60B

Sony CMT-BT60B

"ALL IN ONE" DAB radio med CD afspiller fra Sony. Lækkert DAB system med den nyeste Bluetooth teknologi, NFC Bluetooth, som giver en meget bedre kvalitet i den trådløse lyd. Har du en smartphone eller tablet, som er NFC kompatibel, så skal du bare røre toppen af lydsystemet og lyden vil strømme ud af højtalerne, meget nemmere kan det ikke gøres. Der er også CD afspiller og USB port, så dine muligheder er nærmest kun begrænset til din fantasi. Det er virkelig et kvalitetsanlæg i den bedste klasse, og med masser af funktioner. Kan modtage DAB, DAB+ og FM radio.

Bedømmelse:4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)

JVC RV-NB90B-B

JVC RV-NB90B-B

Fræk og lækker Boomblaster fra JVC med Bluetooth, Iphone/Ipod dock og DAB radio med CD afspiller. Den har en rigtig god lyd og masser af funktioner. Og med alle de afspilningsmuligheder, kommer du aldrig til at mangle musik. Der følger en skulderstrop og fjernbetjening med, og den kan køre på både alm. strøm og batterier. Kan modtage DAB+ og FM radio.

 

Bedømmelse:5 out of 5 stars (5 / 5)

En CD eller en compact disc, som er dens fulde navn, består af flere forskellige lag, bl.a et polycarbonatlag og et aluminiumslag. Når laseren i afspilleren læser CD'en vil den først gå ind i polycarbonatlaget og bagefter vil aluminiumslaget så afspejle laserstrålen. En optisk mekanisme opfanger data'en i form af "bump" og det vil reflekterer laseren anderledes, end hvis der ingen "bump" er. Og dermed kan afspilleren tolke præcist, hvilke dele af CD'en der består af musik og hvilke der ikke gør. Og det giver dig en utrolig klar, og skarp gengivelse af lyden.

I dag har CD afspilleren fået en masse nye "konkurrenter" men den er stadig meget populær, da mange stadig har en stor musiksamling bestående af CD'er. Og man kan få CD afspilleren i mange forskellige former og kombineret med andre lydenheder, som f.eks en DAB radio. Har du en DAB radio med CD afspiller, er der nærmest ubegrænset muligheder for dit valg af musik. Du kan sætte din favorit CD på eller du kan vælge imellem de utrolig mange digitale radiostationer, som spiller lige præcis den type musik, som du helst vil høre. Mulighederne er nærmest kun begrænset til din fantasi.

De findes i mange forskellige kvaliteter og kan være lidt af en jungle at vælge imellem, hvis man ikke er ekspert på området. Vi har derfor testet en hel masse DAB radioer med CD afspiller, og givet dem karakter efter brugervenlighed, lydkvalitet, pris og design.  Vi viser også hvor i kan købe dem og hvad de koster. Vi henviser kun til forhandlere som vi har tillid til og personlig erfaring med.