Retro radio

Vi lever i en meget moderne tidsalder nu, hvor alt skal være minimalistisk, og
helt rent. Dog er der kommet flere og flere folk, som er begyndt at inddrage
retro elementer i deres bolig bl.a retro kaffekopper, retro møbler, retro malerier og nogle
inddrager måske en fed retro radio i deres indretning.

Testvinder

Pure Evoke 1Stestvinder

Pure Evoke 1S

Super DAB retro radio med den bedste lyd af dem alle. Den har utrolig mange funktioner, som bl.a ur med køkkentimer knap, så du kan bruge den til holde styr på dine kogende æg om morgen, RDS til FM modtagelsen, USB port til fremtidige opgraderinger, mulighed for at købe ekstra højtaler, 30 faste kanaler, OLED display med automatisk justering af lyset, Intellitext så du kan søge i den gemte rulletekst, textscan til at kontroller rulleteksten, indgang til din Ipod/Mp3 afspiller og mulighed for at købe en ekstra chargepack til den som giver op til 24 timers afspilning. Kan modtage DAB/DAB+ og FM radio. Kan fås i ægte ahorntræ eller kirsebærtræ hos Wupti, eller i en speciel designet “Marshall” udgave i 2 farver (billedet) hos Coolstuff.

 

Bedømmelse:5 out of 5 stars (5 / 5)

View Quest Retro Radio DAB

View Quest Retro Radio DAB

Flot DAB retro radio beklædt i eksklusivt læder, med Iphone/Ipod dock. Selve radioen er bygget op i træ, hvilket er med til at gøre lyden endnu bedre. Den har clockradio funktioner,  automatisk DAB og FM søgning, AUX indgang og LCD display. Du kan smide batterier i og bruge det smarte håndtag til at tage den med dig på farten. Batterierne giver op til 15 timers spilletid. Kan modtage DAB/DAB+ og FM radio. Kan fås i mange forskellige farver, bl.a  sort, lyserød, og lilla.

 

Bedømmelse:4.5 out of 5 stars (4,5 / 5)

Philips ORT2300C

Philips ORT2300C Cream

Klassisk designet DAB retro radio med Bluetooth som gør det muligt at streame musik fra internettet, via f.eks din smartphone. Den har et dejligt stort LCD display, automatisk indstilling af uret, 2 alarmer og rigeligt med faste kanaler. Den har en udmærket lyd og er kompatibel med din Iphone/Ipod. Simpel betjening som alle kan finde ud af.

 

Bedømmelse:4 out of 5 stars (4 / 5)

Philips ORT7500

Philips ORT7500

Rigtig flot DAB retro radio fra Phillips, i deres klassiske design fra 50’erne. Den har alle de gode og brugbare funktioner, som f.eks Bluetooth og USB. Bluetooth giver dig mulighed for at afspille musik via f.eks din telefon, og med USB porten, kan du lade den op samtidig. Uret stiller automatisk sig selv, så det altid går rigtigt. Der er to højtalere, som giver en rigtig god lyd og bas. LCD displayet er baggrundsbelyst, så du altid kan se hvad det viser. Der er også AUX indgang til at tilslutte f.eks din Mp3 afspiller. Kan modtage DAB, DAB+ og FM radio

 

Bedømmelse:5 out of 5 stars (5 / 5)

Hama DR1500 BT/DAB+/FM

Hama DR1500 BT/DAB+/FM

Hama DAB retro radio med Bluetooth, så du kan vælge mellem det musik, du har liggende på dine andre Bluetooth enheder, eller du kan streame musik fra dem. Der er også USB port til opladning af f.eks din smartphone. Kan modtage DAB, DAB+ og FM radio

 

 

Bedømmelse:4 out of 5 stars (4 / 5)

Selvom det er mange år siden radioen udkom, og at der findes mange nye tjenester til at høre musik og radio på, så er der stadig charme, ved at have
en fysisk radio, stående i hjemmet. Især blandt de lidt ældre mennesker, som
nyder en god kop kaffe til deres morgenmad, er der mange der godt lide at høre radio
til. Der findes så mange forskellige nymoderne radioer, som kan helt vildt
mange ting, men man kan stadig godt få fingrene i en radio, som virker simpelt,
og stadig kan modtage mange radiostationer. Udover man kan få nogle simple
radioer, så kan man også få dem i et retro radio design, som giver en ekstra fed
finish, og giver dem indtryk, fra da de selv var unge, og disse radio designs var
moderne. Der er mange forskellige retro produkter, der er kommet på mode igen, som f.eks tøj og møbler. Og hvis man allerede er til retro stilen i forvejen, eller bare synes at en DAB retro radio er lækker, så kan du finde vores anbefalinger her på siden. Vi har fundet 6 radioer, som alle lever op til vores kvalitetskrav.

Retro radio til indretning

Er du typen som altid elsker, at være med på moden? Så har du helt sikkert
også overvejet, at lave en fed retro stil i dit hjem! Det er en af de meget
moderne ting for tiden, og det er en trend der er kommet igen, igennem de
sidste mange år. Der er forskellige elementer som kan være med til, at gøre
denne retro stil ekstra lækker.
Det er bl.a. som at have nogle fede retro ting, som virker. Rigtig mange
mennesker køber gamle ting med et retro design, som ikke virker, bare fordi
de ser fede ud, men hvorfor ikke finde nogle der virker?

Der er i de seneste par år blevet producerede en del forskellige radioer, som
har nogle fede design. Du vil derfor have mulighed for, at finde en fed DAB retro
radio, som virker og du kan bruge, uden problemer. En flot DAB retro radio vil være med til at fuldende din retro stil, og samtidig får du også DAB kanaler. Vi har givet stjerner til de 6 bedste DAB retro radioer, så kig på dem og se om der ikke er noget du kan bruge.