PlayStation 5 kan nu forudbestilles hos danskere forhandlere

Konsol gaming

Er du en af de mange PlayStation-fans, der har ventet på PS5 i lang tid, kan vi glæde dig ved at sige, at du nu kan forudbestille den hos danske forhandlere, da den udkommer snart. Vil du være sikker på, at du er en af de spillere, der får et eksemplar af konsollen på lanceringsdatoen, er det en god idé at forudbestille den.

PlayStation 5 lander på hylderne d. 19. november. Har du forudbestilt konsollen, vil det også være på denne dato, hvor du modtager den. Der er allerede åbnet op for forudbestillinger hos flere danske forhandlere, hvilket bl.a. omfatter Power, Dustin og Elgiganten.

Det er ikke kun selve konsollen (Både PS5 Digital Edition og PS5 Disc Edition), der kan forudbestilles. Det er også muligt at forudbestille flere former for ekstraudstyr, hvilket omfatter den nye DualSense Controller, en oplader, et kamera, en fjernbetjening samt et par høretelefoner.

Hvad bliver den danske pris på PlayStation 5?

Der er mange aspekter af den nye version af Sonys spillekonsol, der er spændende. De fleste har dog blot et ønske om at vide, hvad den danske PS5 pris bliver. I og med, at der nu er åbnet op for forudbestillinger, er de danske priser naturligvis også blevet afsløret.

Spillekonsollen har fået en kende højere pris i Danmark, end på andre markeder i Europa. Den officielle pris starter ved 3.399 kr. for Digital Edition. Det er modellen uden optisk drev, hvorfor du ikke kan bruge fysiske diske i denne variant. Modellen med optisk drev er derfor en kende dyrere.

De danske priser for PS5-konsollen er som følgende:

  • PS5 Digital Edition: 3.399 kr. (fås hos bl.a. Power, Dustin og Elgiganten til denne pris)
  • PS5 Disc Edition: 4.199 kr. (fås hos bl.a. Power, Dustin og Elgiganten til denne pris)
  • PS5 DualSense-opladerstation: 299 kr.
  • PS5 Media Remote: 299 kr.
  • PS5 HD Camera: 599 kr.
  • PS5 Pulse 3D Headset: 899 kr.

Hvor mange eksemplarer er klar på lanceringsdagen?

I hele Europa bliver PS5 leveret fra d. 19. november. Det er dog ikke blevet officielt oplyst fra Sony, hvor stort antal konsoller, der er klar på lageret. Desuden har de heller ikke oplyst om, hvor mange ekstra eksemplarer, der er klar til selve lanceringsdagen. 

Meget tyder dog på, at forhandleren har fået nærmere besked om, hvor mange konsoller, de får. Op til flere steder er der nemlig allerede lukket for forudbestillinger, hvorfor man har skulle være hurtigt ude, hvis man ville sikre sig en PlayStation 5.Det er ikke ensbetydende med, at du ikke har mulighed for at købe konsollen på lanceringsdatoen, hvis ikke du har forudbestilt den. Flere steder har de blandt andet midnatsåbent, hvorfor du ved midnat kan købe og hente en konsol. Du bør dog møde op i god tid, da antallet af tilgængelige konsoller er begrænset.