Vent til Black Friday og spar penge på din dab radio

Black Friday dab radio

Der er nu under tre måneder til den forventeligt største shopping dag i 2020 i Danmark. Sådan har det i hvert fald været de seneste par år. Vi taler naturligvis om Black Friday, som i år falder fredag d. 27. november. Derfor kan det måske betale sig at vente med at købe ny Dab radio.

Det sværeste er altid at vente, hvis man har besluttet sig for at skulle have noget nyt. Kan du vente, så er der dog helt sikkert penge at spare. Det er dog ikke sikkert, at lige den model du har øje på kommer på tilbud denne dag.

Hvor kan man købe en Dab radio på Black Friday

Det første du skal finde ud af er, hvor du kan forvente at købe en billig Dab radio. De mest oplagte bud er de store elektronikgiganter. Både Elgiganten og Power kommer helt sikkert til at kæmpe om at præsentere de bedste slagtilbud på Elektronik. Forhåbentlig bliver en lækker Dab radio i din smag en del af det kun finde her.

De helt store slagtilbud er ofte tilbud på varer, hvor antallet til salg er stærkt begrænset. Derfor kan du godt risikere at skulle arbejde lidt for at få dit røverkøb i hus. Du er sandsynligvis ikke den eneste der gerne vil spare penge på en ny dab radio på denne dag. Vær derfor forberedt på enten at stå i kø fra morgenstunden eller klar ved computeren, så du kan bestille som en af de første på nettet.

Mindre rabat men bredere udvalg

Nogle butikker og i særdeleshed webshops har ikke samme ressourcer til at bruge tid og markedsføringskroner på at udvælge slagtilbud til dagen og reklamere tilstrækkeligt for det. De har heller ikke samme mulighed for at købe store partier hjem, og derved selv få den mængderabat der gør det muligt at sælge varer til superpris.

Webshops i denne størrelse har de sidste år alligevel deltaget i Black Friday ved at tilbyde lavere rabatter, men til gengæld på større dele af udvalget – hvis ikke det hele. Det er også en mulighed. Hold godt øje med mindre og mellemstore webshops, som også sælger elektronik i tiden op til black friday. Så vil du sikkert kunne finde webshops, som kører med denne type rabat. Du kommer ikke til at spare helt så meget, men til gengæld har du et større udvalg, og kan dermed finde en model der passer bedre i din smag.

Forbered dig i god til, så du ved hvad du vil gå efter på dagen. Så er din chance størst for at gøre et rigtigt godt køb.