3 alternativer til DAB radio

Vintage radio på bord

Er du ikke tilfreds med udvalget af DAB radiokanaler, eller vil du bare gerne have et alternativ at høre på, når du ikke længere gider at høre DAB radio, har du her tre gode bud på, hvad du ellers kan sætte på derhjemme, når der gerne lige må køre lidt musik, eller nogen der snakker i baggrunden.

Hør radio via din mobil

Har du bare ikke en DAB radio, eller ønsker du ikke at købe en, kan du også sagtens vælge at høre radio via din mobil. Der findes mange gode apps, som gør det nemt for dig at lytte til radio via din mobil, så det er meget nemt at komme i gang.

Du kan evt. gøre brug af Radio Play eller DR Radio, som har mange gode kanaler og programmer til dig, som du kan lytte til, når du har lyst. Med en god Telenor mobildækning kan du lytte til radio helt uden problemer.

Stream musik online

Hvis du ikke er interesseret i at høre radio, men du i stedet gerne vil lytte til den musik, du gerne vil høre, kan du også vælge at få dig et abonnement hos en streamingtjeneste i stedet for.

Det kan eks. være en tjeneste som Spotify, der har millioner og atter millioner af numre online, som du bare kan sætte på, når du har lyst til det. Du kan endda gøre brug af det gratis, hvis det ikke gør noget at lytte til et par reklamer i ny og næ.

Podcasts hitter

Er du ikke til musik, og vil du i stedet bare gerne have nogle stemmer at lytte på, kan du med fordel vælge at kaste dig over podcasts. Det er taleradio i forskellige programmer, og alle kan lave deres egen podcast.

Derfor er det også tit, du ser, at komikere, skuespillere, entertainere, radioværter og øvrige kendisser vælger at lave podcasts. Det er en nyere platform, som gør det muligt for alle at udgive deres egne radioprogrammer. Nu kræver det ikke længere alt det udstyr, der engang var at finde i et radiostudie. Det kan nemt laves hjemmefra.