Du kan streame meget andet end radio online

Mand der ser streaming

Radio er ikke det eneste, du kan streame på nettet, hvilket du garanteret er bekendt med. Hvad du måske ikke er bekendt med er, at der er mange muligheder for at streame film, serier og bøger helt gratis på nettet. Læs her, hvad dine muligheder er for gratis streaming på nettet.

Uanset om du er på udkig efter gratis tv streaming, film, serier, bøger eller noget helt femte, så har du mulighed for det. Alt kommer naturligvis med en pris, og er der noget, der er gratis, betyder det formentlig, at du betaler for at blive eksponeret for reklamer.

Kan du leve med det, har du mulighed for at streame en masse underholdning, helt uden at du skal have betalingskortet frem. Er du interesseret i at læse mere om dine muligheder, får du herunder et indblik i de sider, hvor du kan streame gratis underholdning.

Stream tv på nettet

Der findes mange muligheder for at streame tv-udsendelser på nettet, og det handler blot om at vælge de rigtige tjenester. Mange streaming-tjenester tilbyder, at du kan betale et månedligt abonnement for at streame deres indhold, mens andre tilbyder det kvit og frit.

Hvis du betaler din licens, er DR TV et godt sted at starte. Her har du adgang til stort set alt underholdning fra kanalen, ligesom du kan se tidligere udsendelser, som ikke nødvendigvis bliver sendt i fjernsynet. 

Du kan også bruge en tjeneste som Viafree, der tilbyder, at du kan se bestemte udsendelser kvit og frit, hvis blot du er klar på, at der bliver vist reklamer. Det er en smart måde for både udbyder og forbruger, da begge får noget ud af det.

Stream film gratis

Det er ikke alle udbydere af film streaming, der opkræver betaling for deres tjeneste. Faktisk findes der et stort udbud af tjenester, hvor det er ganske gratis at streame film. Det gør sig eksempelvis gældende, hvis du benytter dig af bibliotekernes tjeneste Filmstriben, som ikke koster noget at benytte sig af. Det samme gør sig gældende for DR TV, der ofte har danske film, som du kan streame kvit og frit.

Der er naturligvis ikke det største udvalg af film, hvis du vil streame dem gratis, men ikke desto mindre koster det ikke noget. Og dét er værd at have i baghovedet, før man brokker sig over det manglende udvalg. Dog er der mange film på Filmstriben, som helt bestemt er værd at kigge nærmere på, hvis du er på udkig efter gratis film.

Prøv et gratis abonnement

Hvis du vil streame indhold af høj kvalitet gratis, kan du med fordel anvende de mange streaming tjenester, som er mest populære herhjemme og i udlandet. De fleste tjenester tilbyder, at du kan oprette en gratis profil, før du betaler. Det gælder bl.a. Dplay, HBO Nordic, C More m.fl.Den gratis prøveperiode vil typisk være i en tidsbegrænset periode på omkring 14 dage, men der kan du sagtens nå at se mange forskellige serier og film, så det er bare om at komme igang. Herudover kan du altid skifte mellem de forskellige tjenester, når din prøveperiode er overstået.